OBS! Grundet nedbrud hos TDC, virker vore tlf. ikke pt. Men vi kan stadig kontaktes via e-mail: info@autotec.dk        Opdatering følger...
OBS! Det ser ud som om TDC nu har fået løst fejlen, og vores telefoner virker igen, da opkald nu kommer igennem til os.
NyhederRessourcerSupportOm osKontakt
Log ind
Forhandler login

Login her for teknisk support
og få adgang til godkendelser m.m.

Shopping CardShop login

Login her for at købe på
autotecshop.dk

Autotec Logo
Advarsels og Udryknings udstyr
Automotiv udstyrEl udstyr

Tilbud på produkter / montering

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

OBS: Jo mere info du giver os om f.eks. udstyr, køretøj eller ønsker, jo nemmere er det for os at give dig et præcis tilbud.

Montering

Står du/I og mangler hjælp til montering af vores produkter så hjælper vi gerne, da vi har et bredt netværk af, samarbejdes partner fordelt i landet.

Det gælder alt fra småmonteringer som f.eks. lysbroer, supplerende lygter, bakkamera, inverter m.m. til fuld køretøj montering med alt nødvendig udstyr.

Så kontakt os i formularen til højre på siden og vi vil lave et tilbud til dig/Jer.

Opbygning af special køretøjer

Vi kan også klare større opgaver som specialopbygninger af f.eks. Brandinspektør biler / mandskabsvogne / speciel trailer m.m.

Så har du/I specielle krav/ønsker, så står vi også klar til at hjælpe dig/Jer via vores netværk og partner i Danmark.

Kontakt os igennem formularen til højre og vi vil i samarbejde med dig/Jer få skræddersyet et tilbud.

Ønske om tilbud

Maks fil størrelse 10MB.
Uploading...
Upload fejlede. Maks størrelse for filer er 10 MB.
Tak for din forespørgelse.

Vi vil kontake dig/jer hurtigst muligt
Hov, noget gik desværre galt...
Alt indhold er under Copyright ©2022 Autotec ApS | Privacy Policy | Terms of Use |